среда, 21. мај 2014.

Nivea In-Shower Body Milk Cocoa & Milk

     U zadnjem broju "Lepote i zdravlja" nalazio se i tester (10 ml) novog Nivea In-Shower proizvoda - Cocoa & Milk. Radi se o još jednom preparatu iz linije koja predstavlja mleka za negu tela koja omogućavaju da se koža hidrira dok ste još u kadi.

     Verovatno je mnogima poznato kako se In-Shower mleko koristi, ali za one koji to ne znaju - posle uobičajenog tuširanja, na vlažnu kožu se nanese mleko za telo, a potom se spere. Potom je dovoljno samo obrisati kožu i osećaj negovanosti je prisutan.

     Cocoa & Milk u svom sastavu ima veliki procenat kakao butera koji blagotvorno deluje na kožu jer obiluje vitaminom E, a poznat je i kao ovlaživač i omekšivač kože. Takođe, kakao buter deluje i podmađujuće i vraća elastičnost kože. I pored toga što odgovara svim tipovima kože, posebno je blagotvoran za onu koja je suva i osetljiva.

     Rezultat delovanja ovog In-Shower mleka je osećaj nežne kože odmah po izlasku iz kade, kao i dugotrajna hidratacija. Ipak, moram da spomenem i jednu zamerku - miris je neutralan što se meni lično ne dopada.
·

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...