субота, 17. мај 2014.

Decleor Hydra Floral Ultra-moisturising & plumping mask

     Decleor linija Hydra Floral je namenjena za hidrataciju i potpunu zaštitu kože. Aromatična voda nane i cveta pomorandže, esencijalna voda pomorandže i ekstrakt kodijuma (morske alge) poznati su po svojim osvežavajućim i hidrantnim svojstvima, pa su zato i nazvani tretmanima za "napajanje kože". Ovaj jedinstveni proces hidratacije dopunjen je tehnologijom "aquaporina" - pravih "irigacionih kanala" u strukturi kože koji povećavaju cirkulaciju vode, kao i moć zadržavanja vode u koži.
     Maska Ultra-moisturising & plumping  je deo Hydra Floral linije i nudi dopunski tretman za kožu. Idealna je za dehidriranu kožu i njenom primenom se pored privlačenja i zadržavanja vode u koži i smanjenja suvoće kože, istovremeno ravnaju bore. Formulisana je na bazi nerolija i zajedno sa nekoliko specifičnih biljaka (Wild Pansy, Samphire), pomaže dehidriranoj koži da se oporavi i da povrati sjaj i svežinu. Maska takođe sadrži i hijaluronsku kiselinu prirodnog porekla.
    Maska se koristi dva puta nedeljno i to tako što se nanese na celo lice (čak i na područje oko očiju), da bi se potom koža masirala blagim kružnim pokretima - tako se povećava mikrocirkulacija, a koža "oživljava". Masaža se vrši sve dok se maska na licu ne počne pretvarati u ulje, a zatim se, posle desetak minuta, višak ukloni sa tonikom za čišćenje lica.
     Ovu masku sam kupila prošle godine i koristim je - istina, ne redovno (ne mogu da postignem da svaki preparat koji imam nanosim onako kako je propisano - bilo bi previše). Mogu da kažem da delovanje ove maske odgovara specifikaciji proizvođača - koža mi je posle njenog korišćenja ne samo hidrirana, već i mnogo svežija i sa više prirodnog sjaja.
     Na kraju, moram da istaknem da maska ne sadrži parabene, mineralna ulja i veštačke boje.







URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...