понедељак, 26. мај 2014.

La Roche-Posay u maju nagrađuje kupovinu odabrane dnevne nege

     Osetljiva koža postaje globalna realnost za sve ljude koji se pod uticajem okoline, klime i načina života susreću se sa iritacijama, svrabom, crvenilom zatezanjem ili peckanjem. Ukoliko postoji čak i privremena ili jednokratna pojava jednog ili više simptoma govorimo o osetljivoj koži kojoj je potrebna posebno prilagođena dnevna nega. La Roche Posay, stručnjak za osetljivu kožu posvećen je razvoju proizvoda osiguravajući visoku toleranciju i sigurnost za svaki tip osetljive kože. Linije Hydreane, Hydraphase, Toleriane, Rosaliac i Nutritic  predstavljaju celovite dnevne nege za potrebe svakog tipa osetljive kože. La Roche-Posay u maju nagrađuje kupovinu odabrane dnevne nege u ovlašćenim apotekama.


Za hidrataciju kože - HYDREANE Legere & Riche  hidratantne nege za osetljivu kožu pružaju dugotrajnu hidrataciju i smanjuju znakove osetljivosti kože. Sadrže hidrolipide - prenosnike vode nove generacije koji deluje poput spoljašnjeg zaštitnog sloja kože. U srcu formule nalazi se termalna voda La Roche-Posay bogata selenom sa umirujućim delovanjem.









Za obnavljanje kože -  NUTRITIC INTENSE hranljiva nega za dubinsko obnavljanje površinskog sloja epidermisa dostupna je u dve teksture: Nutritic Intense za suvu i Nutritic Intense za vrlo suvu kožu. Nega sadrži novu generaciju lipida sa dokazanom efikasnosšću za sintezu hidratantnih faktora, lipida i belančevina neophodnih za osećaj prijatnost i zaštitu kože. Koža je umirena a neprijatan osećaj zategnutosti, peckanja i svraba nestaje.








Za netolerantnu kožu -   TOLERIANE  umirujuća zaštitna nega za netolerantnu kožu dostupna u dve teksture ublažava zatezanje, bockanje i osećaj peckanja koji su specifični za osetljivu kožu. Toleriane Ultra za normalnu do suvu i Toleriane Ultra Fluid za mešovitu do masnu kožu prikladni su za veoma osetljivu i kožu sklonu alergiji. Ultra hermetičko pakovanje onemogućava svako zagađenje i oksidaciju kreme.












Za kožu sklonu crvenilu -  ROSALIAC UV hidratantna nega protiv crvenila kože dostupna u dve teksture za normalnu i suvu kožu dugotrajno neutralizuje uzrok crvenila i intenzivno umiruje osetljivu kožu. Sadrži zaštitini faktor 15 i termalnu vodu La Roche-Posay.












Za intenzivnu rehidrataciju - HYDRAPHASE INTENSE intezivna rehidratantna nega sa dugotrajnom efikasnošću sadrži fragmente hijaluronske kiseline za dvostruko delovanje: intenzivno hidrira i učvršćuje veze među ćelijama radi zadržavanja vode u koži. Nega omogućuje dodatnu mekuću i gipkost kože. Linija se sastoji od Hydraphase Intense Legere & Riche nege, Hydraphase UV Intense LegerE & Riche nege sa UV zaštitom, seruma i nege za područje oko očiju.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...