понедељак, 19. мај 2014.

Decleor Expression De L'Age Creme lissante eclat

     Pre par meseci u Jasminu je bila akcija u kojoj je svaki kupac Decleor proizvoda - dobijao jedan proizvod na poklon. Ja sam kao poklon odabrala Expression De L'Age Creme lissante eclat. Priznajem da ova krema baš i ne odgovara mojoj koži jer je prvenstveno namenjena mlađim osobama (do 30 godina), ali me je privukao njen sastav u kome ima i šea butera, ulja gorke narandže, ulja nerolija, sojinog ulja i retinola. Ova krema je dizajnirana da eliminiše prve bore, hidrira kožu, vraća joj prirodni sjaj i poništava uticaje stresa i zagađenja životne sredine. Njenom upotrebom koža postaje ne samo negovana, već i mnogo otpornija.

     Kremu sam već potrošila i mogu da kažem da, iako nije bila odgovarajuća za moje godine, uspela je da mi na pravi način zaštiti kožu i da čak, iako to proizvođač ne tvrdi, ublaži manje fleke koje imam na licu (verovatno zbog prisustva retinola). Takođe, mogu da istaknem da se krema brzo upija i predstavlja dobru podlogu za dalje šminkanje. Posle nje, koža je hidrirana, meka i glatka. Još samo da je bila malo "jača" i da je mogla da mi zategne kožu...sve bi bilo savršeno.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...