субота, 10. мај 2014.

Eveline Serum Shaping Buttocks

     Za rođendan sam dobila na poklon Evelin Slim Extreme - Super koncentrovani serum za oblikovanje zadnjice (200ml). Po deklaraciji proizvođača, ovaj proizvod oblikuje i podiže zadnjicu. Evo i nekoliko reči o njegovim najvažnijim sastojcima:

     Volufiline je sastojak koji deluje bez stimulacije hormona poput estrogena i progesterona. Pošto se lokalno primenjuje utiče samo na oblast primene i stimuliše razvoj lipida u masnim ćelijama, regulišući proces njihovog skladištenja - čini zadnjicu punijom i zaobljenijom.

     Full-shape je kompleks baziran na afričkom voću Kigelia Africana i on poboljšava elastičnost vezivnog tkiva, oblikuje linije zadnjice i daje push-up efekat. Takođe, ovaj kompleks pomaže da se koža održi zdravom.

     Hyaluronic acid maksimalno hidrira kožu. Veliki molekuli ove kiseline u dermisu se vezuju za kolagen i elastin i čine kožu jedrom i elastičnom.

     Caffeine ima lipolitičku aktivnost kojom se oblikuje telo, a takođe  -  pojačava  mikrocirkulaciju, ubrzava ćelijski metabolizam kože i povećava  njenu čvrstinu i elastičnost.

     Laminaria Algae ubrzava regeneraciju tkiva, aktivira metabolizam ćelija i ojačava strukturu kože.

     Ovaj Eveline serum takođe i sprečava mlitavost kože i štiti od stvaranja strija.

     Na osnovu jednomesečnog korišćenja mogu da kažem da mi je koža na ciljanom području dobro hidrirana, meka i elastična. Ipak, i pored toga što serum koristim dva puta dnevno, nema nekih spektakularnih rezultata, tako da bez intenzivnije masaže ili dužeg vežbanja, efekti ne mogu biti potpuni.








URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...