недеља, 13. април 2014.

Venera - planeta ljubavi i lepote

Znam dosta ljudi koji prvo u novinama pročitaju svoj horoskop, iako je poznato da se takvi tekstovi pišu za mnogo, mnogo pripadnika određenog znaka. Samim tim, postoji mala verovatnoća da će se neki događaj desiti baš osobi koja  ga tog dana čita.
Pošto je ovo blog o lepoti, danas ćemo, verovali ili ne u astrologiju, da se malo pozabavimo Venerom koja  simbolizuje sklad, ljubav i lepotu, a takođe  se može reći da ova planeta prikazuje i estetske predispozicije i prirodnu privlačnost.
Planeta Venera je dobila svoje ime po Veneri, rimskoj boginji lepote i ljubavi. Vlada mišljenje da ona tranzitiranjem po znacima horoskopa, pripadnicima tih znakova, daje sklad i lepši i prijatniji izgled, kao i bolje odnose sa suprotnim polom.
Do 3.maja 2014.godine Venera je u znaku Riba i svim pripadnicima ovog, kao i pripadnicima drugih vodenih znakova donosi osećanje sklada i harmonije, a samim tim i veću privlačnost.
Od 4. do 30.maja Venera je u znaku Ovna i tada će pripadnici ovog znaka biti više skloni ljubavnim dogodovštinama, pa će i više vremena posvećivati svom izgledu i činiti sve kako bi on bio savršen.
Od 31.maja do 23.juna Venera tranzitira kroz znak Bika i stvara povoljne prilike za privlačenje suprotnog pola, kao i za stvaranje harmoničnijeg okruženja.
Venera je u Blizancima od 24.juna do 18.jula i doneće mnoge prijatne susrete, kao i više mogućnosti za flertove pripadnicima ovog znaka.
Od 19.jula do 12.avgusta Venera u Raku će mnoge (ne samo pripadnike ovog znaka) činiti nežnijim i otvorenijim za emocije. Istovremeno, ona će povećati sklonosti za prirodne načine ulepšavanja.
Od 13.avgusta do 5.septembra Venera u Lavu će uneti mnogo dramatike u život pripadnika ovog znaka i nateraće ih da koriste više vremena kako bi zasijali u pravom sjaju.
Od 6. do 29.septembra Device će biti zaokupljene Venerom u njihovom znaku. Ona će učiniti da sva ranija razmišljanja i predomišljanja nestanu i ustupe mesto vedrijim temama.
Venera u Vagi je od 30.septembra do 23.oktobra i učiniće pripadnike ovog znaka još lepšim i prijemčivijim za suprotni pol.
Od 24.oktobra do 16.novembra Venera u Škorpiji stvaraće prilike za burne ljubavne priče od kojih će mnoge morati da se kriju od bliskih osoba. Takođe, ona će pripadnicima znaka Škorpije pružiti izvesnu dozu fatalnosti u ponašanju, ali i u izgledu.
17.novembra Venera  ulazi u znak Strelca i ostaće u njemu sve do 10.decembra. Za to vreme će, ne samo Strelcima, već i pripadnicima drugih vatrenih znakova pružiti dosta prilika za zanimljive avanture, a sa njima i mogućnost za kežual varijante u izgledu.
Venera u Jarcu će biti od 11.decembra ove do 3.januara 2015.godine i pružiće priliku svima koji su rođeni u ovom znaku da se oslobode mnogih starih pravila u ponašanju, kao i u kreiranju svog fizičkog izgleda.
Od 4. do 27.januara 2015.godine Venera će biti u znaku Vodolije i pripadnicima ovog, kao i pripadnicima svih vazdušnih znakova, doneće mnogo novih druženja koja će vremenom prerasti u ljubav. Pošto će to zahtevati više izlazaka, samim tim i više vremena će se posvećivati ulepšavanju.







URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...