петак, 13. јун 2014.

Leocrema Lipodrena crema intensiva - krema protiv celulita

     Celulit je poremećaj koji zahvata kožu i potkožno masno tkivo i  čijim delovanjem dolazi do remećenja metabolizma, cirkulacije i limfne drenaže, kao  i trajnog oštećenja vezivnog tkiva. U masnim ćelijama se povećava količina vode i masnoće, tako da uvećane masne ćelije pritiskaju okolne krvne i limfne sudove i dovode do poremećaja cirkulacije krvi. Posledica je zadržavanje štetnih materija, taloženje viška masnoće ispod kože, slabljenje vezivnog tkiva i deformacija kože koja daje izgled narandžine kore.
     Leocrema Lipodrena - intenzivna anticelulit krema (400ml - 705 dinara u Rodi) je jedan o proizvoda kojima se vraćam. U njene sastojke se ubrajaju: kofein (termo efekat koji poboljšava mikrocirkulaciju i smanjuje masne naslage), karnitin (ubrzava razgradnju masnog tkiva), bršljan (deluje povoljno na vene i omogućava stvaranje elastina koji pospešuje bolju izgradnju potkožnog tkiva), rastavić (vezuje vodu u međućelijskom prostoru i pomaže njeno izbacivanje van tela), ginko biloba (povećava procenat protoka krvi u telu) i gotu kola (potstiče stvaranje kolagena i povoljno deluje na ćelije vezivnog tkiva).
     Lipodrena krema kombinuje zatezanje kože i oslobađanje masti, a takođe i čini kožu čvršćom. Nanosi se masažom dok je koža potpuno ne upije (najbolje dva puta dnevno i to najmanje mesec dana, a potom - posle poboljšanja stanja kože, dva puta nedeljno).
     Ja sam ovu kremu koristila više puta, ali nisam mogla da održavam poboljšano stanje kože, jer je nije bilo u Šapcu. Mogu da kažem da su moja iskustva pozitivna - istina je da celulit nije u potpunosti nestao, ali je sam izgled kože poboljšan (ona izgleda glatko i zategnutije), što je od važnosti, posebno za letnji period kada više "moramo" da pokazujemo svoje telo.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...