петак, 27. јун 2014.

Clarins Vital Light Serum

     Clarins Vital Light Serum je proizvod namenjen zreloj koži. Njegovi sastojci doprinose smanjivanju tamnih fleka, ujednačavaju ten i pomažu da koža bude čvršća i zdravijeg izgleda.
     Takođe, Vital Light Serum je formulisan bez parabena i sulfata, pa  je njegovo korišćenje bezbedno za kožu – nema alergijskih, niti drugih neprijatnih reakcija.
     Serum je gelaste strukture i lako se razmazuje. Za lice i vrat su dovoljne 3 – 4 kapi koje se blago utrljaju u kožu, a zatim se nanese odgovarajuća krema. 
     Iako bi trebalo zajedno koristiti serum i kreme iz iste kolekcije,  ja to retko činim jer volim da pravim kombinacije različitih proizvoda.  Da li je to razlog što su veći efekti ovog seruma izostali, ne znam... Ipak, jedno je sigurno – posle njegove upotrebe moja koža izgleda mlađe i blistavije, a ten ujednačeniji.
    Najveća zamerka se odnosi na visoku cenu koja je možda nerealna za naše uslove, ali...pošto predstavlja kvalitet, ne mogu loše da komentarišem serum samo zbog toga.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...