четвртак, 12. јун 2014.

La Roche-Posay Anthelios dermo-pediatrics mleko u spreju SPF 50+

Dečija koža je još u razvoju i zato je mnogo osetljivija  od kože odraslih, naročito kada govorimo o štetnom uticaju UV-zraka.  Čak 80% UV zračenja primimo do 18 godine života, pa zato postoji samo jedno rešenje: zaštititi decu od najmlađeg uzrasta. Ove godine La Roche-Posay predstavlja novo Anthelios dermo-pediatrics mleko u spreju SPF 50+ za osetljivu dečiju kožu tela i lica (Preporučena cena je 2.086,20 dinara). Proizvod pruža vrlo visoku i fotostabilnu UVA/UVB zaštitu, a izrazito vodootporna i lagana  tekstura spreja omogućuje nežno i ujednačeno nanošenje. Proizvod je ispitan pod pedijatrijskim nadzorom i ne sadrži miris i paraben.
Zahvaljujući patentiranom sistemu Mexoplex® u kombinaciji sa termalnom izvorskom vodom La Roche-Posay proizvod omogućuje optimalnu zaštitu sa pojačanom zaštitom od UVA zraka. Nakon nanošenja osetljiva dečija koža zaštićena je od opekotina i ćelijskog oštećenja uzrokovanog UV zracima. Proizvod je potrebno naneti neposredno pre izlaganja, često i u obilnoj količini, kako bi zaštita bila održana. Posebno je važno obratiti pažnju na ponovno nanošenje zaštite nakon kupanja, znojenja i li brisanja peškirom. Nije preporučljivo izlagati suncu decu mlađu od 3 godine.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...