уторак, 3. јун 2014.

Aura ruž za usne

     Danas ću pisati o Aurinom ružu za usne br.114. Imam ga veoma dugo i već mi je pri kraju pa bi bilo šteta da ne kažem nešto i o njemu.
     Kompanija Aura iz Niša, prisutna je na našem tržištu od 1996.godine. Proizvodi dekorativnu kozmetiku, kao i preparate za kosu. U svom radu koristi kvalitetne sirovine i sarađuje sa mnogim svetskim liderima u proizvodnji kozmetike. Ipak, i pored toga, cene svih Aurinih proizvoda su niske, s obzirom na kvalitet.
     Ruž za usne koji ja imam pripada starim kolekcijama i možda se može naći u prodaji u nekim malim parfimerijama. Radi se o proizvodu koji ima malo tvrđu strukturu, a ona  doprinosi da se ruž ne razmazuje i da nema tragova van kontura usana. Ruž je mat, dobro pigmentovan i dugotrajan (do 8 h), a pokrivenost površine usana je besprekorna. Ovaj ruž, kao i oni iz drugih Aurinih kolekcija proizvodi se u više boja, što omogućava izbor odgovarajuće nijanse.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...