недеља, 8. јун 2014.

Gerovital Plant hranljiva krema

     Gerovital Plant je linija proizvoda zasnovana na bazi prirodnih aktivnih principa. Bazira se na organskom ekstraktu biljke runolista koji sadrži prirodni koktel supstanci koje efikasno uništavaju slobodne radikale, glavne uzročnike starenja. Ekstrakt runolista se najčešće poredi sa vitaminom C jer je 1,35 puta aktivniji od njega. Zahvaljujući tome, proizvodi koji ga sadrže štite kožu pre i posle izlaganja suncu, ali i poboljšavaju njenu prirodnu zaštitu. Takođe, od važnosti je i činjenica da Gerovital Plant ne sadrži paraben i konzervans. 
     Hranljiva krema pripada grupi noćnih krema. Ona kombinuje prirodna ulja (soje, jojobe, pšeničnih klica) i vitamine A i E i time poboljšava elastičnost kože. U sastavu ima i Omega ceramid, sastojak biljnog porekla koji vraća koži zaštitni sloj koji štiti od štetnih uticaja okruženja, kao i Herbatonik kompleks koji ima važnu ulogu u hidrataciji.
     Ja sam dobila tester ovog proizvoda i mogu da kažem da krema ne izaziva nikakve iritacije, niti alergijske promene, što je za moju osetljivu kožu značajno. Uz to, njena tekstura je lagana, pa iako se radi o proizvodu namenjenom za noć, koji bi trebalo da bude bogatiji, nema osećaja masnoće. Rezultat upotrebe kreme je elastična i regenerisana koža, sa umanjenim borama.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...