четвртак, 2. јул 2015.

Poklon pakovanje: Eucerin® AQUAporin ACTIVE krema PLUS Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid

     Tokom letnjih meseci više nego ikada tokom godine, licu  je potrebna dubinska hidratacija. Eucerin®  je zato pripremio poklon pakovanja koja sadrže duo eksperata za hidrataciju,  koji će kožu učiniti svežom, baršunastom i lepom na dodir.





Za sve tipove kože, za dan:
Eucerin® AQUAporin ACTIVE krema
sa zaštitnim faktorom 25 i UV filterima
+
GRATIS: Eucerin® DermatoCLEAN
3 u 1 Micelarni fluid









 Za mešovitu kožu, za dan i noć:
 Eucerin® AQUAporin ACTIVE lagana
 hidratantna krema
 +
GRATIS: Eucerin® DermatoCLEAN
 3 u 1 Micelarni fluid









     Eucerin® AQUAporin ACTIVE  je jedinstvena linija za negu dehidrirane, osetljive kože. Preparati iz ove linije pružaju intenzivnu, 24-časovnu,  hidrataciju, a koža ih lako upija. Eucerin®  AQUAporin ACTIVE kreme za lice poboljšavaju sopstveni sistem hidratacije kože jer njihova formulacija sadrži gliko-glicerol koji dokazano povećava broj akvaporina, kanala koji transportuju vodu između ćelija kože. Istovremeno, konstantnim hidriranjem iznutra, formulacija ovih krema ojačava spoljašnji barijerni sloj kože, te se koži vraća elastičnost, a bore poravnavaju. 
    Eucerin® AQUAporin ACTIVE hidratantne kreme za lice ne sadrže parfeme i parabene i klinički i dermatološki dokazano odgovaraju osetljivoj koži. 
    Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid za čišćenje je osvežavajući rastvor za čišćenje kože lica koji značajno poboljšava sposobnost kože da apsorbuje kiseonik i ne isušuje kožu već značajno, nakon nedelju dana redovne upotrebe, povećava hidriranost. 
    Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid testiran je na osetljivoj koži i prikladan za sve tipove kože -  normalnu i kombinovanu ili suvu i osetljivu. Uklanja šminku (za oči i lice) koja je rastvoriva u vodi, kao i nečistoće, a takođe tonira i hidrira kožu.

Shodno navedenom, recept za savršeno čistu i hidriranu kožu glasi:
Jutro 
*  očistite celo lice nežnim pokretima čistim tupferom natopljenim Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnim fluidom
*nanesiteEucerin® AQUAporin ACTIVE kremu
 Veče
* skinite šminku i očistite celo lice, uključujući i predeo oko očiju, čistim tupferom natopljenim Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnim fluidom
* nanesite Eucerin® AQUAporin ACTIVE kremu 

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...