четвртак, 9. јул 2015.

Novosti iz Hansaplasta

     Sada, tokom leta, aktivniji smo nego inače, a otuda i potreba da se štitimo od posledica posekotina, opekotina ili drugih manjih povreda, kao i od žuljeva i plikova. Hansaplast® pomaže da se aktivni letnji dani provode sa što manje ograničenja. 
     Hansaplast®  za žuljeve i plikove štiti oštećenu kožu - pomaže otklanjanju žuljeva, a mesto nastanka plika štiti od daljeg pritiska ublažavajući bol i omogućavajući da se nesmetano nastavi sa svakodnevnim aktivnostima dok se koža ne oporavi. 
     Napredna tehnologija u izradi ovih flastera obezbeđuje upijanje sekreta, ubrzava proces izlečenja i sprečava prodiranje bakterija i prljavštine. I flasteri za plikove (pakovanje 5 komada), kao i oni za žuljeve (pakovanje 8 komada) mogu se koristiti i tokom kupanja jer snažno prianjaju i ostaju na mestu danima. Dizajn je prilagođen mestima gde se žuljevi najčešće pojavljuju.
     Bavljenje sportom na visokim temperaturama, kao i obuća napravljena od veštačkih materijala dovode do potrebe za zaštitom od znoja i neugodnih mirisa. Hansaplast® sprejevi za stopala sprečavaju neprijatnosti i obezbeđuju osvežavajući osećaj i miris: 


     Hansaplast® Silver Active sa dodatnom zaštitom od razvoja bakterija i gljivica zahvaljujući jonima srebra 
             


               ili 



     Hansaplast®  Fresh Active.





     Hansaplast® Elastic  za negu i zaštitu rana u predelima koji se savijaju i pomeraju (koleno, lakat...) dobro prianja, propušta vazduh i dozvoljava koži da diše. Hansaplast® Elastic MINI (pakovanje 6 komada) je praktična verzija koja se može stalno nositi sa sobom.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...