петак, 10. јул 2015.

Gerovital akcija tokom jula - manje cene krema protiv celulita i strija

     Strije i celulit stvaraju velike probleme mnogima od nas, pogotovo u letnjem periodu. Strije, koje uglavnom nastaju tokom trudnoće ili naglog gojenja, ne mogu se potpuno ukloniti, kao ni celulit, ali se mogu vidno smanjiti.       
     Gerovital kreme protiv strija (499 dinara tokom jula) i celulita (499 dinara tokom jula) su na bazi runolista koji zajedno sa ekstraktom kestena deluje na nivou masnih naslaga, vezivnih tkiva i venske cirkulacije.
     Krema protiv celulita predstavlja proizvod kreiran u skladu sa najnovijim trendovima u borbi protiv celulita. Prirodni ekstrakti runolista, bršljana i kestena vrše uticaj na celulit i konjuktivna vlakna, kao i na vensku cirkulaciju tako da krema poboljšava cirkulaciju, jača vene, smanjuje masne naslage i eliminiše toksine, kao i celulit na zahvaćenim delovima tela.
 Restruktuirajuća krema protiv strija sadrži prirodna ulja avokada i soje koja sprečavaju prevremeno starenje kože i pri tome povećavaju njenu elastičnost, gipkost i hidriranost, dok organski ekstrakt runolista zajedno sa vitaminima A i E štiti vlakna kolagena i elastina.

  

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...