среда, 22. јул 2015.

Aktiviranje sistema zaštite kože uz pomoć preparata iz Eucerin® pH5 linije

     Važni spoljni faktori koji dovode do pojave dehidrirane ili osetljive kože, između ostalih, su prekomerno izlaganje sunčevim zracima i odsustvo adekvatne nege. Zato je koži upravo sada, kada veći deo vremena provodimo napolju, potrebna efikasna i pouzdana hidratacija. 
      Dehidrirana i osetljiva može postati svaka koža, bilo kom tipu da pripada, a karakteristična je po zategnutostiperutanju, prevremenom starenju, gubitku elastičnosti, sjaja i lepote. Da se to ne bi dogodilo potražite u apotekama poklon pakovanja preparata iz Eucerin® pH5 linije, koja nude kompletan odgovor na potrebe kože i to sa zagarantovanim efektima dubinske hidratacije, zaštite i nege! 

Uz Eucerin® pH5 Ulje za tuširanje GRATIS: Eucerin® pHIn-Shower mini
Uz Eucerin® pH5 Losion za pranje GRATIS: Eucerin® pH5 In-Shower mini
Uz Eucerin® pHLosion za telo GRATIS: Eucerin® pHKrema za ruke

    Eucerin® pH5 linija nudi niz preparata specijalno razvijenih da bi kombinovali odličnu zaštitu kože i njenu regeneraciju sa klinički dokazanom podnošljivošću na koži. Jedinstveni sastojci sa pH5 vrednošću obnavljaju aktivnost enzima, jačaju sloj prirodne zaštite i regulišu hidrataciju kože, a efekti su - koža koja je primetno meka i vidno nežna.


URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...