уторак, 30. јун 2015.

Weleda Citrus dezodorans

     Brend Weleda je poznat po povezivanju farmaceutskih znanja sa antropozofskim vrednostima u cilju održanja zdravog i uravnoteženog načina života, a rezultati ovakvog stava su proizvodi koji jačaju prirodnu snagu kože.
    Citrus dezodorans predstavlja sliku razmišljanja Welede. On je blag i osvežavajući, sa čistim eteričnim uljima (Limonene, Geraniol, Citral, Farnesol, Linalool), a pri tome, bez aluminijuma.
     Poznato je da eterična ulja citrusa podižu raspoloženje, opuštaju i donose vedrinu i optimizam - u stvari, vraćaju želju za životom. Zbog toga nije ni čudno da se posle korišćenja Citrus dezodoransa dobija osećaj snage i poverenja u sopstvene vrednosti, što uopšte nije malo.    
    Moram da spomenem da se u dezodoransu nalazi i alkohol (ne znam u kom procentu) tako da se ne preporučuje njegova upotreba posle depilacije ili neke iritacije na koži.
    Meni lično ovaj Citrus dezodorans liči na neku osvežavajuću vodicu za telo, pa ga upotrebljavam i na taj način i mogu da kažem da do sada nisam imala nikakve neprijatne efekte (iritacije na koži).
Kada je trajnost u pitanju mora se priznati da je miris najintenzivniji samo sat vremena po nanošenju, ali se i pored toga (par sati) kasnije zadržava osećaj svežine, što je i poželjno tokom toplih dana.
I na kraju, reči koje najbolje opisuju ovaj Weleda dezodorans su: radost, radost, radost....

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...