петак, 5. јун 2015.

Gerovital akcija tokom juna - paket protiv opadanja kose (regenerativni šampon i losion sa petrolejom) 999 dinara

       U proseku svakog dana se gubi od 50 do 100 vlasi. Ukoliko je primetno da kosa pojačano opada, treba reagovati na vreme.

    Tretman kose losionom sa petrolejom jedan je od efikasnijih načina da se  spreči opadanje ili proređivanje kose.
   Ukoliko neko ima slabu kosu, moguće je da je to zato što je teme glave mrtvo. To je razlog zašto je dobro probati sa masažom - idealna je kombinacija losiona sa petrolejom i šampona za regeneraciju kose.

   


     Cena paketa protiv opadanja kose (losion sa petrolejom i regenerativni šampon) tokom juna je 999 dinara.






     Evo i par reči o svakom od proizvoda: 
     Kada je u pitanju losion moramo spomenuti činjenicu da njegovi aktivni sastojci stimulišu krvotok na koži glave, delujući pozitivno i na proces rasta kose. U isto vreme, losion ojačava vlasi hraneći ih i hidrirajući. Losion se nanosi tuferom na kožu glave i celu dužinu vlasi. Umasira se i ostavi da deluje tri do četiri sata. Nakon isteka tog vremena kosa se opere regenerativnim šamponom a potom se nanese serum za oštećene krajeve kose. U zavisnosti od nivoa degradacije kose, tretman bi trebalo primenjivati jednom nedeljno, tri do četiri meseca. 
     
    Što se tiče šampona rezultate njegove upotrebe garantuje prisustvo hidrolizovanog keratina i 5 prirodnih ekstrakata (čička, rastavića, breze, ruzmarina i žalfije), koji revitalizuju umornu kosu i sprečavaju prekomerni gubitak kose.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...