среда, 3. јун 2015.

Multiactiv Natural - Neven krema

     Multiactiv Natural krema sa uljem nevena (Roda, 200ml, 150 dinara) spada u red jeftinih proizvoda solidnog kvaliteta.
    Tekstura kreme je lagana (ređa nego što se očekuje), ali je i brzoupijajuća. 
     U obilju sastojaka izdvojila bih karoten - antioksidant koji štiti kožu od slobodnih radikala, ulje nevena koje neguje i regeneriše oštećenu i suvu kožu, a takođe, zbog svog antiseptičkog dejstva može da se koristi i kao pomoćno sredstvo za suzbijanje infekcija na koži i ulje kantariona koje pozitivno deluje na hidrataciju.
    Proizvođač tvrdi da krema umiruje iritiranu kožu, omekšava je i štiti od štetnih uticaja, a takođe je i hrani i sprečava njeno isušivanje. Da li je sve to tačno - ne znam. Kremu prvenstveno koristim kao negu za kožu vrata. Pošto je kupujem po ko zna koji put mogu da kažem da je posle njene upotrebe koža vrata meka i elastična, dok su  bore skoro neprimetne (iako ih ima). Takođe, kremu sam koristila i par puta u slučaju preteranog isušivanja kože tela (volim toplu, skoro vrelu vodu tokom zime) i već posle par nanošenja sve se vratilo u normalu. Za cenu koja je više nego skromna to je sasvim dovoljno.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...