среда, 10. јун 2015.

Nagradna igra - Poklon Marrakesh Sveća 3 u 1 za aromaterapiju, opuštanje i negu kože

     Danas je prisutno mnoštvo novih proizvoda, kao i tretmana koji mogu blagotvorno da utiču ne samo na kožu, već i na potpuno opuštanje koje nam je, morate priznati, sve ćešće potrebno. 

     Kada je reč o izboru ja se uvek odlučujem za prirodne proizvode koji ne mogu naneti nikakvu štetu, niti izazvati neprijatne reakcije. 

     Jedan od mojih omiljenih proizvoda je Marrakesh 100% prirodna sveća koja ne dimi prilikom sagorevanja. Pogodna je za aromaterapiju, opuštanje, negu kože, kao i za stvaranje prijatne atmosfere u kući (daje opuštajući i svež miris). Koristi se rastopljena sipanjem direktno na telo ("topla masaža"), a može zameniti i kremu za lice (naravno, sada u toku sunčanih dana nakon nje mora se naneti i neki proizvod sa SPF kako bi se koža dodatno zaštitila). 

     O sveći najbolje govori njen sastav koji čine:
-sojino ulje koje sadrži veliku količinu vitamina E i lecitina i koje poboljšava teksturu kože i izjednačava pigmentaciju,
-kokosovo ulje koje je emolijent sa antigljivičnim i antimikrobskim delovanjem (savršeno je za problematičnu kožu),
-ulje konoplje koje sa svojim antioksidacionim svojstvima smanjuje upale, sprečava oštećenje tkiva i pomaže oporavku kože zahvaćene psorijazom i ekcemom,
-kajsijino ulje koje hrani kožu, daje joj vlažnost i štiti je od loših spoljnih uticaja,
-ulje jojobe koje je u stvari tečni vosak poznat po protivupalnom i antimikrobskom delovanju,
-avokadovo ulje koje je namenjeno dubinskoj hidrataciji, kao i održavanju elastičnosti kože,
-vitamin E, poznati antioksidans sa regenerišućim i anti-age delovanjem i
-esencijalna ulja.

     Da bi učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da lajkujete stranicu https://www.facebook.com/Prirodna.Kozmetika.MarrakeshSrbija?ref=hl i da je šerujete prijateljima.

    PS. O drugim Marrakesh proizvodima, kao i o aktuelnim akcijama možete se više informisati na www.marrakesh.rs .

      PS. Ja inače sveću najradije koristim tako što je upalim kako bi se malo otopila, potom se izmasiram i ....uživam u prijatnom mirisu... osećajući se baš kao u pričama iz 1001 noći. 

    A kako bi vi voleli da upotrebljavate ovu Marrakesh sveću?








URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...