петак, 13. март 2015.

Nova Vichy linija Purete Thermale

     Većina njih tvrdi: „Ritual čišćenja kože lica je poseban trenutak uživanja za dugoročnu dobrobit naše kože“. Upravo zbog toga Vichy je razvio liniju Purete Thermale i ove godine predstavlja proizvode u novom i još boljem ruhu kako bi odgovorio na individualne potrebe svake žene:


UKLANjANjE ŠMINKE                                                                                        
     NOVO PURETE THERMALE MICELARNO ULjE je prvo Vichy ulje za čišćenje koje neguje kožu, pretvara se u mleko i uklanja sa vodom - kako bi uklanjanje šminke postalo trenutak čulnog zadovoljstva. Proizvod sadrži kombinaciju micela koje nežno uklanjaju šminku i hranljivog ulja kamelije za otkrivanje idealne kože lica. Nemasna uljana tekstura pretvara se u mleko u dodiru sa vodom i efikasno uklanja čak i vodootpornu šminku sa lica i očiju. Proizvod je primeren za osetljivu kožu i oči. Preporučena cena 1.709,89 dinara.


ČIŠĆENjE LICA
     NOVI PURETE THERMALE SVEŽI GEL ZA ČIŠĆENjE sa ispiranjem idealan je proizvod za čišćenje lica od nečistoća i zagađenja bez osećaja neprijatnosti. Obogaćen je sastojkom Purisoft (ekstrakt moringa semenki) koji deluje protiv zagađenja i Amilitom koji smanjuje osećaj zatezanja kože uzrokovan tvrdom vodom. Tekstura gela omogućava trenutan osećaj svežine i u dodiru sa vodom pretvara se u gustu penu. Proizvod ne isušuje kožu i primeren je za osetljivu kožu. Preporučena cena 1.544,41 dinar.


3-U-1
     3-U-1 PURETE THERMALE MLEKO GEL predstavlja tri proizvoda u jednom: mleko za čišćenje, tonik za umirivanje osetljive kože lica i gel za uklanjanje šminke sa lica i područja oko očiju. Osim što uklanja nečistoće, šminku i zagađenja 3-u-1 PURETE THERMALE ostavlja osećaj udobne, revitalizovane i blistave kože. Sveža gel tekstura nanosi se vaticom i ne ispira se pa je koža nakon nanošenja sveža, nemasna i blistava. Preporučena cena 1.544,41 dinar.




ISPITANO NA OSETLjIVOJ KOŽI POD DERMATOLOŠKIM NADZOROM,HIPOALERGENO I SA TERMALNOM VODOM VICHY KOJA UMIRUJE, JAČA I OBNAVLjA KOŽU







URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...