среда, 11. март 2015.

La Roche-Posay dnevne nege za svaki tip osetljive kože

     Osetljiva koža je nepredvidiva i ima različite simptome i intenzitet. Klimatske promene, UV zračenja, zagađenje okoline, način života, stres i neprikladna kozmetika mogu uzrokovati sledeće simptome: iritacije, perutanje, svrab, crvenilo, zatezanje kože i peckanje. Ukoliko postoji privremena ili stalna pojava jednog ili više od navedenih simptoma u pitanju je osetljiva koža koja zahteva posebno prilagođenu negu. 
       Zahvaljujući više od 1000 kliničkih studija La Roche-Posay poseduje jedinstveno razumevanje osetljive kože i nudi primerenu negu za svaki tip osetljive kože, a takođe poseduje i biološko i emocionalno znanje za stvaranje proizvoda koji mogu poboljšati kvalitet života.

          LA ROCHE-POSAY DNEVNE NEGE ZA SVAKI TIP OSETLjIVE KOŽE

          Potreba: Svakodnevna hidratantna nega za svaki tip osetljive kože.
          Rešenje: HYDREANE Legere & Riche  hidratantne nege za osetljivu kožu pružaju dugotrajnu hidrataciju i smanjuju znakove osetljivosti kože. Sadrže hidrolipide - prenosnik vode nove generacije koji deluje poput spoljašnjeg zaštitnog sloja kože. U srcu formule nalazi se termalna voda La Roche-Posay bogata selenom sa umirujućim delovanjem.

         PotrebaKoža je suva i hrapava propraćena osećajem zategnutosti. Peruta se i na njoj se pojavljuju suva područja.
         Rešenje: NUTRITIC INTENSE hranljiva nega za dubinsko obnavljanje površinskog sloja epidermisa dostupna je u dve teksture: Nutritic Intense za suvu i Nutritic Intense za vrlo suvu kožu. Nega sadrži novu generaciju lipida sa dokazanom efikasnošću za sintezu hidratantnih faktora, lipida i belančevina nužnih za osećaj prijatnosti i zaštitu kože. Koža je umirena, a neprijatan osećaj zategnutosti, peckanja i svraba nestaje.

        PotrebaKoža sklona alergijama koja se lako nadražuje, često nakon korišćenja kozmetičkih preparata ili nakon čišćenja vodom.
         RešenjeTOLERIANE  umirujuća zaštitna nega za netolerantnu kožu dostupna u dve teksture ublažuje zatezanje, bockanje i osećaj peckanja koji su specifični za osetljivu kožu. Toleriane Ultra za normalnu do suvu i Toleriane Ultra Fluid za mešovitu do masnu kožu prikladni su za veom osetljivu i kožu sklonu alergiji. Ultra hermetičko pakovanje onemogućava svako zagađenje i oksidaciju kreme.

        PotrebaKoža s naglašenim borama, dubokim borama, preuranjenim staračkim flekama i nepravilnim tonom koja gubi čvrstoću

       RešenjeLinija proizvoda protiv starenja kože REDERMIC sadrži napredne dermatološke aktivne sastojke protiv starenja kože, prilagođene posebnim potrebama osetljive kože. Redermic R sa novom generacijom retinola uz postepeno otpuštanje (L.P.) deluje na restrukturiranje površine kože i bori se protiv znakova fotostarenja. Redermic C predstavlja sve aktivnosti vitamina C u savršenom proizvodu za iglađivanje bora, obnavljanje čvrstoće i ujednačavanje tona kože. Korišćeni zajedno, Redermic R+C predstavljaju potpunu rutinu protiv starenja za osetljivu kožu

       LA ROCHE-POSAY VAM POKLANjA ZA KUPOVINU ODABRANE DNEVNE NEGE
       Prilikom kupovine dnevne nege La Roche-Posay Vam poklanja ekskluzivnu toaletnu torbicu od eko kože. Akcija traje do isteka zaliha i dostupna je u odabranim La Roche-Posay apotekama. Kako pronaći odgovarajuću negu? Sensitest je patentirana dijagnoza za određivanje profila osetljivosti kože koja je rezultat istraživanja i kliničkih ispitivanja na više od 6000 ljudi širom sveta. Jednostavan test dostupan je u odabranima  La Roche-Posay ovlašćenim apotekama i omogućava preporuku  nege upravo za Vaš tip osetljive kože.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...