четвртак, 26. март 2015.

Idealan ten uz Vichy pudere

   Šta je za žene idealan puder? L'Oreal istraživanje* ukazalo je na tri  glavna očekivanja kod odabira idealnog  pudera:  Koža prirodnog izgleda koja pruža osećaj „gole kože”, dubinski hidrirana i negovana koža  i, broj 1 očekivanje potrošača svih tipova kože i dobi -  blistava koža. San svake žene je da dostigne idealan ten koji otkriva njenu lepotu i jedinstvenost. Vichy linija pudera otkriva idealan ten svakog tipa kože: prirodan izgled, idealan ten i blistavi sjaj bez obzira na tip kože, godine ili boju tena. Svi puderi su prilagođeni osetljivoj koži, ispitani pod nadzorom dermatologa, nekomedogeni, hipoalergeni i obogaćeni Vichy termalnom vodom. Sadrže minerale izuzetno visoke čistoće, a efikasnost im je klinički dokazana.
LINIJA TEINT IDÉAL sastoji se od blistavog tečnog pudera za normalnu do mešovitu kožu, kremastog pudera za suvu kožu, kompaktnog pudera za sve tipove kože i bronzanog pudera u prahu za osunčan, zdrav i prirodan izgled kože.  Blistavi tečni i kremasti puderi sadrže tehnologiju tečne svietlosti koja utiče na epidermis i sadrži čestice koje reflektuju i propuštaju svietlost i omogućavaju kontinuirani i ujednačeni tok svetlosti za blistav ten. Dostupni su u 4 nijanse, imaju SPF 20 pa su primereni za osetljivu kožu. Blistavi kompaktni puder je dostupan u dve nijanse, sadrži sedefaste čestice za trenutnu blistavost i lagana ulja za lako nanošenje i postizanje baršunastog efekta na površini kože. Bronzani puder u prahu dostupan je u jednoj univerzalnoj nijansi za svaki ten  primeren je za svaki tip osetljive kože.
     DERMABLEND tečni korektivni puder omogućava visoki stepen prekrivanja pa je primeren za prekrivanje umerenih nepravilnosti poput neujednačenog tena, podočnjaka, crvenila i ožiljaka. Izuzetno upijajuća i lagana tekstura omogućava besprekoran ten bez efekta maske. Svi puderi dostupni su u 4 nijanse i primereni su za osetljivu kožu. LIFTACTIV FLEXITEINT tečni puder protiv bora predstavlja novu generaciju pudera s efektom liftinga za blistavu kožu. Bore su u trenutku vidljivo zategnute, a ten je ujednačen i  svež. NORMADERM TEINT tečni puder za masnu kožu sklonu nepravilnostima osigurava čist, matiran i ujednačen ten sa efektom čiste kože. Ne isušuje kožu i ujednačava ten bez zatvaranja  pora. 

VICHY POKLANjA IDEALNU MAKE-UP TORBICU











Ovog proleća Vichy je pripremio posebnu ponudu u apotekama: Uz kupovinu omiljenog pudera, Vichy poklanja ekskluzivnu make-up torbicu dostupnu u zlatnoj i crnoj boji, s uzorcima proizvoda za čišćenje i negu lica. Ponuda je dostupna u ovlašćenim Vichy apotekama i traje do isteka zaliha. Za više informacija i saveta stručnjaka posetite www. vichy.rs.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...