субота, 28. март 2015.

Da li se 90-te vraćaju i u ulepšavanje?

     Postoji mnogo trendova koji se povremeno vraćaju. Tako se ovih dana mnogo priča i o povratku u 90-te, naravno ne doslovno.

     Nekada je tamno braon ruž bio zaista In i mnoge ličnosti su bile poznate po njemu. Danas je tamna boja ublažena - nijanse su laganije, ali u kombinaciji sa svetlim puderom mogu da ožive izgled 90-tih.

     Kosa je bila zaista bujna (prisetite se samo Sindi Kraford), a da bi se to postiglo moralo se upotrebiti dosta pene za oblikovanje, kao i mnogo laka za kosu. Danas je drugačije - dovoljno je naneti malo laka na kosu i oblikovati je prstima.


     Senke za oči su bile toliko svetlucave i pune šljokica da su se mogle primetiti i na udaljenosti od desetak metara - danas senke imaju samo diskretni sjaj.

    Futuristički izgled 90-tih bio je istaknut srebrno-ružičastim ruževima za usne, dok su danas prisutne mnogo blaže varijante, sa malom naznakom srebrnog sjaja.

     I na kraju - pink kosa koja je 90-tih bila u trendu. Istina je da se i danas mogu sresti osobe koje vole ovu boju, ali... o ukusima ne vredi raspravljati.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...