уторак, 24. март 2015.

Nivea Cellular Perfect Skin - Skin Illumination - testiranje

     Pre izvesnog vremena sam pisala o fluidu iz linije Cellular Perfect Skin sa kojim sam zaista zadovoljna. Ovih dana sam dobila tester sa okoloočnom kremom i serumom za noćnu negu, pa želim da kažem nešto i o njima. 
    Glavni sastojci linije su: ekstrakt magnolije (antioksidant koji povećava otpornost ćelija i doprinosi mladalačkom izgledu kože) i lumicinol (aktivni sastojak koji pomaže ublažavanju pigmentnih fleka).
     Okoloočna krema je lagane teksture, posebno je formulisana za osetljivu kožu oko očiju, dermatološki i oftamološki je ispitana i pogodna je za osobe koje koriste sočiva. Ona trenutno ublažava tamne kolutove oko očiju zbog prisustva mikro-pigmenata, vizuelno ublažava nadutost i umanjuje sitne bore - njenom redovnom upotrebom koža izgleda osvežena. 
     Cellular Perfect Skin serum za noćnu negu je koncentrovana formula koja sadrži najveći procenat lumicinola (utiče na nivo melanina u koži) pa stoga i efikasno ublažava fleke i nepravilnosti i ujednačava ten, a takođe i poboljšava čvrstoću kože. Lagana tekstura je obogaćena hidrirajućim sastojcima tako da serum predstavlja idealnu negu koja pomaže koži da izgleda mlađe, a tenu da bude ujednačeniji.
    Pošto svaki od testera sadrži samo 1,5ml nisam imala prilike da osetim sve efekte na delu, ali mogu da kažem da nije bilo nikakvih neprijatnosti (crvenilo, iritacije...), a pri tome je koža izgledala sveže i odmorno. Da li je u pitanju početak delovanja vrednih sastojaka ili se radi o dejstvu mikro-pigmenata koji čine kožu blistavijom, ostaje mi da utvrdim kada budem kupila i koristila sve proizvode iz linije Cellular Perfect Skin.
    PS. Trenutno Lilly ima akciju u kojoj se svi proizvodi iz linije Cellular Perfect Skin mogu kupiti uz popust od 25%.


URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...