четвртак, 21. мај 2015.

Pokloni uz kupovinu Eucerin® Volume-Filler dnevnih krema

       Većina posledica starenja kože ima svoje pozitivne i negativne strane. Bore se mogu pripisati smehu, a smeh je dobrodošao. Umorni izgled kože svedoči o velikom broju sati provedenih na poslu, a takav način života može imati i pozitivnu posledicu u smislu valorizovanja uloženog truda kroz napredak u karijeri. Jedina posledica starenja kojoj je teško naći “opravdanje” je gubitak elastičnosti i volumena, zbog kojeg i konture lica postaju manje definisane, a lice izgleda starije, umorno, pa čak i tužno. 
     Eucerin® Volume-Filler linija efikasno se bori protiv višestrukih faktora koji uzrokuju gubitak definisanosti lica. Klinički testirana linija Eucerin®  Volume-Filler osmišljena je da cilja posebne slojeve kože gde se dešava gubitak volumena. Visoko efikasan magnolol povećava veličinu i broj ćelija koje koži daju volumen. Oligopeptidi jačaju mrežu kolagena i potstiču njegovo obnavljanje, dok hijaluronska kiselina poboljšava zadržavanje vlažnosti kako bi koža bila ispunjena, a bore ublažene.
     Eucerin®  Volume-Filler kreme za dnevnu negu (50ml) sadrže visoko efikasne aktivne sastojke: magnolol, oligopeptide i hijaluronsku kiselinu, kao i SPF 15 i UVA zaštitu, i pouzdano obnavljaju konture i definiciju lica, ubrzavaju regeneraciju i poboljšavaju elastičnost i hidriranost kože.



     Eucerin®  Volume-Filler dnevna krema specijalno dizajnirana za suvu kožu je bogatije teksture i intenzivno neguje kožu, ali je savršena i kao podloga za šminku.






     Eucerin® Volume-Filler dnevna krema za normalnu i kombinovanu kožu je laganije teksture i intenzivno hidrira, nije komedogena i pogodna je i za problematičnu kožu.



     Što se tiče Eucerin® Volume-Filler kreme za negu područja oko očiju, njenom redovnom upotrebom vraća se izgubljeni volumen, dok koža u ovom osetljivom području postaje čvršća. Pored magnolola, oligopeptida i hijaluronske kiseline, krema sadrži SPF 15 i UVA zaštitu, čime štiti kožu od prevremenog starenja pod dejstvom sunca. Pogodna je i za osobe koje nose kontaktna sočiva i idealna je kao podloga za šminku.

     Preporučena cena promotivnih pakovanja je 2.870 dinara.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...