субота, 9. мај 2015.

Nivea Cellular Perfect Skin okoloočna krema (korektor?)

     Posle testiranja proizvoda Cellular Perfect Skin odlučila sam da kupim okoloočnu kremu. Pošto sam u ranijem postu o isprobavanju krema iz ove linije pisala o sastavu (Nivea Cellular Perfect Skin - Skin Illumination - testiranje), danas želim samo da kažem par reči o efektima kreme, posebno formulisane za osetljivu kožu oko očiju i naravno - dermatološki ispitane.
     Ono što izdvaja Cellular Perfect Skin okoloočnu kremu od drugih je činjenica da ona u svom sastavu sadrži mikro-pigmente koji vizuelno ublažavaju nadutost i sitne bore u toj meri da se čini da je upotrebljen korektor. Meni se posebno dopada što nema vidljivih znakova primene (nema primetnog uvlačenja kreme u bore kao kod korektora) i što sve deluje prirodno. 
    Kremu upotrebljavam samo u toku dana jer ne znam koliko bi bilo dobro njeno korišćenje za noćnu negu - ipak, ona osim negujućih sastojaka sadrži i mikro-pigmente koji su namenjeni za korekciju izgleda.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...