четвртак, 28. мај 2015.

Novo iz Eucerina - Aquaporin Active okoloočna krema

     Kada kažemo da nam je potrebna krema za predeo oko očiju prvenstveno mislimo na preparat koji će učiniti da se eliminišu sitne bore, kao i podočnjaci.
     Sada nam iz Eucerina stiže proizvod koji zadovoljava oba zahteva.
     U pitanju je lagana, oftamološki ispitana krema bez parabena, alkohola i parfema - pogodna i za osobe sa kontaktnim sočivima. Takođe, dobra je podloga za šminku.
     Krema prvenstveno pruža intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju, a takođe i smanjuje nadutost oko očiju (hidratacija je važna zato što se često dešava da zbog disbalansa prirodne vlažnosti izgled pokazuje sve znake umora). 
     Formula kreme sa prirodno identičnim gliko-glicerolom aktivira mrežu vodenih kanalića aquaporina u membrani ćelija i omogućava protok vode unutar kože za optimalnu hidrataciju. Uz to, u sastavu kreme se nalazi i ekstrakt žen- šena koji deluje stimulativno i regenerativno na kožu.


    Tekstura kreme je lagana i brzoupijajuća. Nanosi se uz pomoć specijalnog aplikatora koji pruža blagu masažu i doprinosi efektu hlađenja.



     Kremu koristim par dana i zadovoljna sam njom i to ne samo zbog hidratacije koja je zaista optimalna, već i zbog činjenice da su  moji podočnjaci skoro nestali (minimalni su u odnosu na ranije stanje). Uz to, moj pogled izgleda vedrije i....podmlađeno (a šta više poželeti) dok su sitne bore manje vidljive.
     PS. Za bolje efekte (u šta sam se lično uverila) kremu pre upotrebe treba držati u frižideru.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...