петак, 22. мај 2015.

Novo! Bioten Skinnergy losion za telo za suvu kožu - testiranje

     Dopada mi se što mnogi poznati brendovi u cilju privlačenja većeg broja kupaca poklanjaju testere, tako da svi oni koji žele mogu prvo da isprobaju neki proizvod, a zatim da ga (ne) kupe.
   Pošto volim stalno da isprobavam novitete, obradovala sam se kada sam dobila tester sa novim Bioten Skinnergy losionom za telo sa Gođi bobicama. U pitanju je proizvod koji kombinuje prirodne sastojke sa kompleksom Nutri Moist 48H (kombinacija hidratantnih sastojaka i prirodnih bio-polimera koja deluje kao zaštitni film na površini kože i omogućava da koža bude dovoljno vlažna tokom 48h).
     Glavni u sadržaju losiona je 100% prirodni ekstrakt Gođi bobica koji sadrži 19 vrsta aminokiselina, mikroelemente (gvožđe, kalcijum, selen, magnezijum, kalijum, cink...), vitamine C, E, B1, B2 i B6, beta-karotin, polisaharide, belančevine, fosfor i beta-sitosterol, a svojim delovanjem smanjuje upalne procese, štiti kožu od zračenja sunca i usporava starenje kože. Takođe je i  dobar antioksidant (neutrališe slobodne radikale) i epitelizant (pospešuje epitelizaciju kože), a uz to, poboljšava cirkulaciju i vrši detoksikaciju kože.
     Tekstura losiona je lagana i brzoupijajuća, dok je miris - osvežavajuće prijatan (voćni). 
     Koža je kratko vreme posle nanošenja losiona meka i hidrirana, ali....moram da primetim (pošto je moja koža isušena i naravno, starija) sve bi bilo mnogo bolje da je tekstura bogatija. Ovako, verovatno se neću odlučiti za kupovinu, iako generalno nemam neke veće zamerke na kvalitet. 
     

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...