среда, 6. мај 2015.

Apart nektar za tuširanje sa ekstraktima aronije i kupine

     Apart nektar (gel) za tuširanje spada u red jeftinih proizvoda solidnog kvaliteta (400ml, 185 dinara) i može se naći u manjim parfimerijama. Postoji nekoliko verzija gela, a ja sam odabrala ovaj sa ekstraktima aronije i kupine i to ne samo zbog sastojaka, već i zbog prijatnog osvežavajućeg mirisa.
       Kad već spominjem sastojke koji utiču na kvalitet želim da kažem nešto i o njima - u pitanju su ekstrakti aronije i kupine (poboljšavanje elastičnosti kože) puni bioflavonoida (antioksidativno delovanje - sprečavanje dejstva slobodnih radikala), kompleks vitamina A, E, F, H, B5 i B6 (hidratacija, ishrana i regeneracija kože) i lipidi suncokretovog ulja (važni za sprečavanje isušivanja kože).
    Gel ima laganu teksturu, ali je i pored toga dovoljna mala količina za dobijanje bogate pene i dobro čišćenje kože. Posebno je značajno to što je koža posle tuširanja hidrirana tako da nije potrebno nanositi dodatnu negu (naravno, osim ako nemate baš suvu kožu), a uz to, osvežavajući miris ostaje dugo prisutan (i na koži i u kupatilu).
    Na kraju mogu samo da zaključim da nije uvek potrebno kupiti skup proizvod da bi se postigli određeni efekti - ponekad i jeftiniji preparati mogu učiniti istu stvar.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...