четвртак, 15. јануар 2015.

Vichy Capital Soleil BB cream SPF 50

     Iako je zima sunčevi zraci emituju određenu količinu UV zraka koji mogu biti uzrok oštećenja kože (prerano starenje kože, nastanak bora i pega, isušivanje i zadebljanje kože). Zbog svega toga se savetuje upotreba krema sa najvišim zaštitnim faktorom.
     Vichy je stvorio prvu Capital Soleil BB kremu sa visokom zaštitom koja pruža efekat preplanule kože, poboljšava njen kvalitet i čini ten blistavijim - krema postoji u dve verzije
     Obojeni "Dry Touch" fluid za lice SPF 50 za mešovitu do masnu osetljivu kožu - lagana matirajuća tekstura pruža optimalnu zaštitu zahvaljujući formuli obogaćenoj sistemom filtera Mexoryl®XL i mineralima koji pomažu u zaštiti od sunčevih zraka, tamnih fleka i preranog starenja kože kao posledica uticaja sunca. 
     Obojena baršunasta krema za lice SPF 50 za normalnu do suvu osetljivu kožu - formula hidrira kožu 24h i pruža zaštitu zahvaljujući sistemu filtera Mexoryl® SX i XL.
     Capital Soleil BB krema je namenjena osetljivoj koži, hipoalergena je, vodootporna i dostupna u jednoj univerzalnoj boji koja se stapa sa svakom nijansom tena.            

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...