недеља, 25. јануар 2015.

Bakarna boja - must have za kosu u 2015.godini

     Kada su u pitanju novi počeci žene obično kreću od svoje kose, a da li će to biti frizura ili boja često odlučuju u trenutku. 
     
     Mnogi stilisti su se na početku ove godine odlučili za bakarnu boju kose jer je ona idealna zbog brojnih nijansi koje su odgovarajuće za svaki tip kože. 
     Ipak, pri tome treba imati na umu da čista bakarna boja neće pristajati svakome jer nju nije lako ni nositi ni uklopiti sa šminkom ili garderobom.


     Jedna od bakarnih nijansi je mešavina svetlo smeđe i bakarne boje koja omogućava lakše prilagođavanje u odnosu na čistu bakarnu boju ili boju koja vuče na crveno.


     Zanimljiva je i mešavina tamno smeđe i bakarne boje koja se sa  svetlucavim bakarnim tonovima reflektuje na svetlu i deluje prirodno.








     
     Za mnoge plavuše je privlačna svetlo bakarna boja koja je, moram priznati, prilično upadljiva, ali zato prisustvo tankih bakarnih pramenova može da izgleda osvežavajuće. 



     Uostalom, ako malo obratite pažnju na holivudske zvezde videćete da su se mnoge od njih priklonile trendu bakarne boje kose. 

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...