субота, 3. јануар 2015.

Novo - Revlon Flex Repair Shampoo

     Revlon Flex Repair šampon (400ml, Lilly, 475 dinara) predstavlja kombinaciju dve vrste keratina: Keratin Amino Acids (prodire duboko u vlasi i obnavlja ih dubinski) i Hydrolized Keratin (deluje na površinu kose revitalizujući je i dajući joj zdraviji izgled). 
     Jedinstvena Dual keratin tehnologija oživljava kosu, istovremeno obnavljajući njenu strukturu, dajući joj pri tome zdrav izgled, volumen i mekoću.
     Ako se uzme u obzir da je keratin sastavni deo svake vlasi kose (90%) i da daje snagu i elastičnost unutrašnjoj i spoljašnjoj strukturi vlasi, onda nije ni čudno što ovaj Revlon šampon pozitivno deluje na kosu.
     Tekstura šampona je lagana a miris prijatan. Tokom pranja  stvara se bogata pena koja dubinski čisti kosu, neguje je i štiti od korena do vrhova.
     Ja sam šampon upotrebila samo par puta i nemam nikakve zamerke na njegove efekte, ali ipak moram da dodam da moja kosa nije mnogo oštećena tako da je ovo mišljenje (možda) subjektivno. 

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...