четвртак, 8. јануар 2015.

Alta Moda é...L'oro del Marocco - arganovo ulje za kosu

     Arganovo ulje za kosu Alta Moda é... L'Oro del Marocco (120 ml, Roda, 690 dinara) predstavlja dopunsko sredstvo za negu kose koje smanjuje oštećenja nastala usled posledica loše nege, kao i spoljašnjih uticaja - ono ulazi u koren kose, poboljšava njenu elastičnost i omogućava kosi da bude mekana i glatka.
     Ovo ulje sadrži vitamin E (poznati antioksidans - u tri puta većoj količini nego u maslinovom ulju), skvalen (organsko jedinjenje koje potstiče hidrataciju), Omega 3 i Omega 6 masne kiseline. Ulje služi kao zaštitna barijera koja dozvoljava kosi da zadrži potrebnu vlažnost i ostane meka i svilenkasta, a može se upotrebljavati na mokroj (kao zaštita od vrelog delovanja fena ili prese za kosu) ili na suvoj kosi (da bi se kosa disciplinovala i imala zdrav sjaj).
   Ranije sam koristila AlfaParf ulje za kosu Precious (kombinacija arganovog i ulja divlje kruške) i imala sam pozitivne efekte koji su primetni i u ovoj varijanti Alta Moda é... arganovog ulja. Nikada ne upotrebljavam više od par kapi kako bih ukrotila kosu i dala joj sjaj, ali je to sasvim dovoljno da izgledam negovano.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...