субота, 24. јануар 2015.

La Roche-Posay - zimska nega

     Kako bi se koži pružila najbolja moguća nega tokom hladnih zimskih dana potrebno je odabrati proizvode visoke tolerancije i optimalnih formula koje osetljivoj koži pružaju negu, obnavljanje i zaštitu. Posebnu pažnju treba posvetiti koži najizloženijih delova tela (lice i ruke) za koju se preporučuje:
     CICAPLAST MAINS - krema za obnavljanje zaštitnog sloja kože ruku koja hidrira i obnavlja i najoštećeniju kožu ruku. Njena nemasna i nelepljiva tekstura je prilagođena osetljivoj koži. Preporučena cena je 851 dinara.
     Novi ANTHELIOS ULTRA-LIGHT fluid za lice SPF 50+ pruža optimalnu zaštitu zahvaljujući patentiranom sistemu filtriranja Mexoplex® i termalnoj vodi La Roche-Posay. Njegova lagana i nemasna tekstura dermatološki je testirana, primerena je za osetljivu kožu, a takođe je i bez parabena i mirisa. Preporučena cena je 1.829 dinara.
     LIPIKAR BAUME AP+ je balzam koji koži vraća lipide i deluje protiv iritacija i svraba. Sadrži inovativni sastojak Aqua Posae Filiformis koji deluje na odlučujuće faktore kod izrazito suve kože. Tekstura je nemasna i nelepljiva i kožu čini mekom, pružajući joj dugotrajan osećaj prijatnosti. Preporučena cena je 1.658 dinara

    Svi proizvodi sadrže termalnu vodu La Roche-Posay, prirodno bogatu selenom koja umiruje i omekšava kožu, smanjuje nadraženost, pospešuje protok tečnosti i izlučivanje štetnih materija, a deluje i kao antioksidans.



URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...