уторак, 6. јануар 2015.

Nuxe Body Fondant Firming Cream - testiranje

     Ovih dana sam dobila priliku da isprobam i Nuxe kremu za negu tela koja deluje na dva načina - zateže i učvršćuje opuštenu kožu tela i svojim sastojcima deluje protiv starenja kože. Trenutni lifting efekat pružaju ekstrakt brazilske mimoze i polisaharidi zobi (održavaju optimalnu vlažnost i potstiču aktivnost imunog sistema kože, kao i sintezu kolagena), dok ekstrakt raži (stimuliše funkciju ćelija koje zatežu kožu) i afrička kigelija (povećava elastičnost kože i tonus) deluju dubinski jačajući strukturu kože. Uz to, krema sadrži i ekstrakt jasmina (antioksidant) i vitamin E (sprečava štetno dejstvo slobodnih radikala) koji štite kožu od pojave vidljivih znakova starenja.
     Tester sadrži samo 7 ml kreme koja ima bogatu teksturu, a to je dovoljno za jednu upotrebu. Na osnovu toga mogu samo da komentarišem trenutne efekte, a od njih bih izdvojila baršunastu i meku kožu koja dugo zadržava prijatan miris kreme. O dugotrajnim efektima ću govoriti kada budem kupila kremu i duže je koristila. 

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...