понедељак, 19. јануар 2015.

Novo! Nivea Cellular Perfect Skin fluid SPF 15

     Nivea je unela još jednu inovaciju u liniju Cellular - u pitanju je fluid sa SPF 15 za dnevnu negu. On u trenutku prekriva nesavršenosti kože i daje joj prirodni sjaj i mekoću, dok su efekti posle četvoronedeljne upotrebe: ublažene bore, poboljšano obnavljanje ćelija i umanjene pore.
    U obilju vrednih sastojaka najveću ulogu čine: ekstrakt magnolije (antioksidant koji povećava otpornost ćelija i doprinosi mladalačkom izgledu kože), mikro-pigmenti (prilagođavaju se prirodnoj boji tena i čine ga blistavijim) i lumicinol (aktivni sastojak koji pomaže ublažavanju pigmentnih fleka).
     Novi Nivea fluid Cellular Perfect Skin je namenjen normalnoj do masnoj koži i ima SPF 15 što ga čini pogodnim za korišćenje čak i tokom leta. Ono što mi se posebno dopada je činjenica da su uz ranije korišćene anti-aging sastojke linije Cellular ubačeni i mikro-pigmenti koji doprinose mladalačkom izgledu kože i čine ten blistavim. 

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...