понедељак, 12. јануар 2015.

Fenjal Intensive Shower Cream

     Lilly u Šapcu nema izbor proizvoda kao u nekim svojim objektima u Beogradu, ali se povremeno nađe i nešto zanimljivo. Tako sam pre par dana naišla na Fenjal kremu za tuširanje (200ml, 285 dinara). U pitanju je krema iz linije Intensive sa bademovim uljem koje, kao što je poznato, sadrži obilje biljnih belančevina, vitamine A, B1, B2, B6 i E, kao i Omega 3, Omega 6 i Omega 9 masne kiseline i koje pogoduje osetljivoj i suvoj koži. Krema sadrži karakterističan Fenjal miris (spoj ruže, jasmina, mošusa i vanile) koji predstavlja pravo uživanje.
   Fenjal Intensive krema za tuširanje sa svojim hranljivim dejstvom tokom letnjih dana dovoljna je za celokupnu negu kože tela, ali sada - u hladnijem periodu godine - posle nje je potrebno naneti neki losion ili mleko za telo. 
   Na kraju šta reći osim da još čekam da se u Šapcu pojavi i odgovarajuće Fenjal mleko (koje se inače može kupiti u Beogradu) pa da užitak bude potpun. Dok se to ne dogodi, ostaje mi da uživam u bogatoj i mirisnoj peni kreme za tuširanje.
   

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...