петак, 23. јануар 2015.

Multiactiv Natural Balance Hranljiva maska za lice

     Multiactiv Natural Balance Hranljiva maska za lice (Roda, 7,5ml, 65 dinara) predstavlja još jedan od jeftinijih proizvoda koji imaju solidan kvalitet. 
    Maska je namenjena svima onima čija koža zahteva regeneraciju i dodatnu negu a tako nešto je, morate priznati, sada - tokom hladnih dana - potrebno svima.
    Osnovu maske čine: 
-nevenovo ulje (zahvaljujući flavonoidima, karotinoidima, polisaharidima, saponinu i eteričnim uljima neven je univerzalno sredstvo za rešavanje kožnih problema, a njegovo ulje kao sastojak maske umiruje osetljivu kožu, dubinski je hidrira i revitalizuje), 
-Shea buter (štiti kožu od isušivanja i intenzivno je hrani)  i
-proteini badema (bogati vitaminom E, kalcijumom, fosforom, gvožđem, magnezijumom, cinkom, selenom, bakrom i nijacinom jačaju odbrambenu moć kože i doprinose čvrstoći njene strukture).
    Maska se upotrebljava jednom do dva puta nedeljno i to u trajanju od desetak minuta. Tako samo je i ja koristila, ali...pošto rezultati nisu bili onakvi kakve sam očekivala, sledeći put ću vreme delovanja produžiti na dvadeset minuta. Uostalom, moja koža je malo starija i zahteva jaču dodatnu negu. 

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...