среда, 14. јануар 2015.

SHISEIDO BIO-PERFORMANCE Glow Revival Serum


    

    Shiseido nas stalno iznenađuje svojim inovacijama. Tako je sada na redu novi serum - Glow Revival (30ml, 89$) koji smanjuje pojavu crvenila kože, ujednačava boju tena i utiče na znakove starenja. On sadrži inovativni sastojak Multi-Capisolve 1124TM  koji ciljano deluje na elastičnost kože (aktivira mrežu mikro kapilara ispod površine kože), kao i TXG Complex** koji pomaže u sprečavanju crvenila, Super Bio-Hijaluronsku kiselinu N koja vlaži površinu kože i vitamin C - značajan za ublažavanje tamnih fleka.
     Serum ima laganu, hidratantnu teksturu koja se prosto topi na koži, a upotrebljava se dva puta dnevno (ujutro i uveče) nakon čišćenja i omekšavanja kože i posle primene Ultimune Power Infusing Concentrate.   
    Glow Revival Serum je dermatološki testiran i pogodan je za sve tipove kože.
      Shiseido tvrdi da se posle mesec dana upotrebe seruma pore smanjuju, fleke ublažavaju a koža postaje elastičnija - da li je to zaista tačno utvrdićemo (nadam se, uskoro) kada se serum pojavi u našem dragom Jasminu.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...