среда, 1. октобар 2014.

Max Factor Skin Luminizer puder i Eye Luminizer korektor




         Max Factor je svojim novim proizvodima obradovao sve pripadnice lepšeg pola koje žele prirodni sjaj i zdrav izgled kože, i to bez izraženih nedostataka. I Skin Luminizer puder (14 nijansi/30ml), kao i Eye Luminizer korektor (5 nijansi/15ml)  sadrže "osvetljivače" koji su odgovorni za blistavost, kao i sastojke važne za negu kože. 

    Među sastojcima su i biserni pigmenti koji ujednačavaju tonus kože radi postizanja prirodnog sjaja, kao i  elastomeri koji u puderu stvaraju reflektujuću površinu na koži.  
Sadržaj  pudera, kao i korektora čine i hidratantni vitaminski kompleks VitaNiacan, kao vitamini B i glicerin -  svi oni deluju regenerišuće na umornu kožu, a takođe imaju dejstvo i na smanjivanje bora.
Na kraju, još samo da dodam da Eye Luminizer korektor ima laganu toniranu teksturu čija formula odmah po nanošenju posvetljuje tamne podočnjake. Šta više poželeti?










URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...