четвртак, 23. октобар 2014.

Rilastil Smagliature krema protiv strija

    
    Iako nemam mnogo strija trudim se da ih ublažim i koliko toliko sprečim njihovo širenje, pa koristim malo bogatije kreme. Pre izvesnog vremena sam pronašla Rilastil Smagliature kremu koja sprečava pojavu novih i deluje na već postojeće strije (u apotekama, 75ml, 2.600 dinara).


    

     Krema je guste teksture i pogodna je za produžene masaže (malo se teže upija kada se vrši obično razmazivanje). U svom sastavu sadrži izoamino kiseline (povećavanje elastičnosti i otpornosti kože), alantoin (keratolitik), vitaminski kompleks (antioksidativno i hranljivo dejstvo) i ulje ljuske pirinča (dubinska ishrana kože).
     Iako je preporučljivo korišćenje kreme dve puta dnevno, ja je nanosim samo uveče jer su moje strije skoro neprimetne. Ipak, u težim slučajevima sama krema nije dovoljna, pa se uz nju upotrebljavaju i ampule iz iste linije.
     Krema je sa hipoalergenom formulom,bez parabena, dermatološki i mikrobiološki testirana i ima fiziološku pH vrednost. Takođe, mora se spomenuti da je klinički testirana na trudnicama pa je one mogu slobodno upotrebljavati.
      Ipak, bez obzira na sve navedeno moram spomenuti i činjenicu da je strije skoro nemoguće ukloniti ako su se već pojavile, ali...uz pravilnu i dugotrajnu negu, one se mogu ublažiti u velikoj meri. 
     
     
     

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...