четвртак, 23. октобар 2014.

Prada Infusion D'Iris

     Ovih dana sam dobila na poklon jedan od mojih "svakodnevnih" parfema.  U pitanju je Pradin Infusion D'Iris koji je prisutan još od 2007.godine i čiji je kreator Daniela Andrier. Radi se o orijentalno-drvenastoj kompoziciji u kojoj se nalaze mandarina, galabanum, pomorandža i cvetovi pomorandže, iris, kedar, vetiver, tamjan i benzoin. Ime parfema je inspirisano nekadašnjim dugotrajnim dobijanjem irisovog ekstrakta - od potapanja cvetova irisa u trajanju od šest meseci do dobijanja svežih nota mirisa. 
     Miris je diskretan i na samom početku najviše se osećaju citrusi. Najveća zamerka je slaba postojanost  (oko 4h), ali kada je u pitanju korišćenje, ovaj parfem može da posluži u svakoj prilici jer je diskretan, a posebno je zahvalan kada se radi o vremenu provedenom na poslu. 
     PS. Bilo bi mnogo lepše da se iris više oseća, ali...kada stvarno poželim njegov miris onda uzmem Erbolario mirisnu vodicu Iris i ...to je to.       

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...