среда, 29. октобар 2014.

Rilastil Lipofusion noćna krema protiv celulita

      Iako je počelo vreme u kome ćemo biti pokrivene slojevima odeće, to nije razlog da zaboravimo na našeg velikog neprijatelja - celulit. 
     Ja sam radi prevencije (kao i radi korekcije) počela da koristim Rilastil noćnu kremu protiv celulita (u apotekama, 200ml, 3.600 dinara).
         Krema je hipoalergena, bez parabena i kofeina. Takođe je dermatološki i mikrobiološki ispitana pa se može koristiti i tokom trudnoće i dojenja.
      Odlučila sam se za noćnu kremu zbog njenog delovanja tokom noćnog sna (poštovanje principa hronobiologije). 
      Krema je bogata sastojcima koji deluju drenažno  (Zedomine-2® koji predstavlja mešavinu esencijalnih ulja, Iodotrat® važan za pojačanu mikrocirkulaciju i lipozom iz divljeg kestena koji smanjuje edeme), kao i onima koji potstiču mršavljenje (esencijalna ulja citrusa koja stimulišu metabolizam masnog tkiva i Ucpeptide® koji redukuju taloženje masti, kao i Atpeptide®koji stimulišu lipolizu).  
      Miris je prijatan i u njemu se najviše osećaju citrusi. Moram spomenuti i činjenicu da i pored toga što se krema lako razmazuje, poželjna je njena primena uz dužu masažu kako bi se korisni sastojci što bolje upili.
      U slučajevima težeg oblika celulita pored ove noćne kreme upotrebljavaju se gel krema za celulit (za dnevnu primenu) i/ili ampule za celulit.
      Kremu koristim već desetak dana i smatram da je još rano da govorim o njenim efektima, ali koliko mogu da primetim - koža mi je bolje hidrirana, a ujutro nemam toliko otoka kao ranije.
      

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...