среда, 8. октобар 2014.

Nova Vichy krema - Liftactiv Supreme

     Godine ostavljaju trag na koži: umorne crte lica, gubitak sjaja, duboke bore, natečenost, podočnjaci, tamne fleke...a takvo pogoršavanje izgleda kože naziva se starenje dana. Sa novom negom Liftactiv Supreme sa lifting efektom trenutno se pruža utisak glatke i ujednačene površine kože, pa je tokom dana svež i odmoran izgled prisutan sve do uveče, tj. dugoročno se deluje protiv bora i gubitka čvrstine kože.
     Vichy je u kremi Liftactiv Supreme iskoristio jedinstvene aktivne sastojke: raminozu (5% koncentracija)+neohesperidin (2% koncentracija), udružene sa ekskluzivnom tehnologijom "Day-Proof" koju čine adenozin i kofein.                           
     Raminoza i neohesperidin jačaju zaštitnu barijeru i dugoročno deluju protiv bora i gubitka čvrstine kože, dok adenozin i kofein zaglađuju kožu, stimulišu je i pomažu u sprečavanju zadržavanja vode.
     Formula kreme je obogaćena tehnologijom optičkog 3D poboljšavanja koje na pogled i na dodir preoblikuje površinu kože. Matirane mikrosfere sa finim belim bisernim prahom brišu nepravilnosti - ten je pri tome matiran i ujednačen. Tekstura je bogata na dodir i pruža dugotrajan osećaj baršunaste prijatnosti.
     Na kraju dana, posle upotrebe Liftactiv Supreme koža je zaglađenija i čvršća, znakovi umora ublaženi, a ten vidljivo svežiji.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...