субота, 18. октобар 2014.

Vichy Dercos - ampule Aminexil Pro i ampule Neogenic

            Tretman protiv opadanja kose za muškarce




      Opadanje kose je direktno povezano sa mikrocirkulacijom vlasišta, a istovremeno na njega utiču i stres, hormonske promene i vremenski uslovi. Do pojačanog opadanja kose dolazi u prelaznim periodima kada je ljudsko telo manje otporno.






                 Tretman protiv opadanja kose za žene    




     Dercos Aminexil Pro je formula koja čini kosu zdravijom i umanjuje opadanje kose za 72%, a u njenom sastavu su AminexilÒ koji sprečava otvrdnjavanje kolagenskog omotača koji okružuje koren kose, SP94 koji se u korenu kose pretvara u osnovne gradivne elemente neophodne za njen normalan rast, kao i arginin koji stimuliše mikrocirkulaciju vlasišta.

    
Neogenic je tretman za ponovni rast kose, a njegova najvažnija supstanca je molekul Stemoxydine koji predstavlja prvi molekul biomimetskog delovanja za potsticanje funkcije matičnih ćelija koje su izvor rasta novih vlasi. 



Tokom oktobra i novembra Vichy omogućava besplatne analize vlasišta u odabranim partner apotekama kako bi se izabrao najprikladniji tretman za individualnu upotrebu. Tokom istog perioda Vichy ima još jednu akciju: 20% popusta na sve Dercos proizvode.


              










URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...