недеља, 26. октобар 2014.

Afrodita šampon za kosu i telo

      Afrodita je slovenački brend koji se lako može naći u svim većim drogerijama i megamarketima. Posebno su zanimljivi šamponi za kosu i telo. Meni se najviše sviđa onaj sa mirisom pomorandže i limunove trave (Lilly, 1 l, 264 dinara).
     Od sastojaka mogu se spomenuti Citric Acid (blaga voćna kiselina koja reguliše količinu vlažnosti u kosi i koži), Betaine (umanjuje iritacije kože i regeneriše kosu) i Glycerin (prirodni omekšivač kože i kose).
    Šampon je namenjen za negu kose i tela i iako sadrži samo osnovne komponente važne za ispunjavanje svoje funkcije, može da bude koristan. Posle njegove upotrebe kosa izgleda zdravo, sjajna je i lako se rasčešljava, a uz to - prijatan i osvežavajući miris šampona ostaje dugo prisutan. 
    Ako malo razmislimo možemo doći do zaključka da su ponekad jednostavne stvari sasvim dovoljne da bi se došlo do osećaja prijatnosti. 
      PS. Moji sestrići obožavaju ovaj šampon.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...