четвртак, 9. октобар 2014.

Лесной бальзам - pasta za zube

     Da li nega predstavlja samo brigu o koži i kosi ili je potrebno da vodimo računa o svim komponentama. Najbolja ilustracija za to je osoba koja ima savršenu kožu, a kada se nasmeje....izgleda zaista ružno. A ako joj se pri tome oseća i neprijatan zadah iz usta...?
     Sve navedeno je razlog da se posebna pažnja posveti  zubima i da se time upotpuni briga o lepom izgledu.
     Pasta za zube Šumski balzam stiže iz Rusije i predstavlja preparat koji blagotvorno deluje ne samo na zube, već i na celu usnu duplju (uspostavlja prirodnu mikrofloru).
     Sastojci su koncentrovani i uključuju formulu pet esencijalnih biljaka (kamilica, hajdučka trava, kantarion, rusa i kopriva), kao i biljne ekstrakte. Najvažnije komponente su žalfija koja ima baktericidno i analgetsko delovanje, kao i aloe vera koja je jak antiseptik i ima značajnu ulogu u oporavku iritacije desni.
     Ova pasta se može kupiti u mnogim apotekama i prodavnicama zdrave hrane, a cena joj je oko 300 dinara. Ja imam pozitivno iskustvo sa Šumskim balzamom i posle njegovog korišćenja osećam da su mi zubi zaista čisti, a dah svež. Takođe, više nemam ni (ranije) povremenih problema sa desnima.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...