уторак, 28. октобар 2014.

Nivea Color Care&Protect šampon i balsam



       U jednom časopisu sam na poklon dobila testere sa novom formulom Niveinog šampona i balsama za bojenu kosu. Ono što na prvi pogled privlači pažnju je činjenica da su u sastavu tečni keratin (vlaknasti protein koji daje snagu i elastičnost unutrašnjoj i spoljašnjoj strukturi vlasi) i ulje makadamije (poseduje 80% nezasićenih masnih kiselina koje štite kožu glave, kao i kosu od oštećenja pružajući  potrebnu vlagu, a pri tome predstavljaju i prirodnu UV zaštitu).
       Upotrebom ovih proizvoda kosa izgleda zdravije, lako se rasčešljava, meka je i nežna na dodir. Takođe, šampon i balsam Color&Protect pružaju dugotrajnu blistavost bojene kose  i povećavaju intenzitet njenog sjaja.
       Pošto sam ja imala priliku da samo jednom upotrebim ove proizvode mogu da kažem da je kosa posle njih zaista meka i laka za rasčešljavanje, ali o dugotrajnim efektima (kao što su blistavost i povećan intenzitet sjaja) ne mogu da govorim jer su oni primetni tek posle duže upotrebe (posle najmanje mesec dana). 

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...