четвртак, 18. септембар 2014.

Vichy Idealia pokloni u ovlašćenim partner apotekama

      Vichy je otkrio kako je za postizanje idealne kože potrebno preoblikovati njen kvalitet, pa je upravo iz tog razloga stvorio liniju Idéalia za negu kože sa prvim znakovima starenja: prve bore, manjak blistavosti i neujednačen ten. 
        Za postizanje idealne kože potrebno je preoblikovati njen kvalitet. Idealia nega sadrži aktivan sastojak zaslužan za poboljšanje kvaliteta kože - kombuhu, koja je poznata po svojim tonificirajućim i antioksidativnim svojstvima, a na kožu deluje sloj po sloj. Linija obuhvata Idealia Pro negu za korekciju pigmentacijskih fleka, Idealia BB kremu, Idealia negu za predeo oko očiju i Idealia Life Serum - prvi idealizator kože dorastao izazovima svakodnevnog života.
     Ove jeseni isprobajte Idéalia efikasnost u ovlašćenim partner apotekama - uz kupovinu Idéalia proizvoda Vichy poklanja 8 uzoraka Idéalia Life Seruma za transformaciju kvaliteta kože za samo 8 dana, uzorke Idealia dnevne nege i Idealia nege za predeo oko očiju, kao i kozmetičku torbicu (ponuda traje do isteka zaliha).
        
         

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...