субота, 6. септембар 2014.

Nova Nivea BB krema 5in1


     Iako su mnogi bili zadovoljni ranijom Nivea BB kremom, na tržište je plasirana i  njena nova verzija koja sa inovativnim Hydra IQ potstiče stvaranje novih hidratacionih kanalića unutar slojeva kože. Krema sadrži i provitamin B5 koji poboljšava sposobnost ćelija da zadrže vodu, a takođe i potstiče regeneraciju ćelija kože, kao i  šea buter koji je hrani.
     U sastavu kreme su i mikrominerali i pigmenti boje koji obezbeđuju  besprekoran ten, istovremeno ostavljajući koži mogućnost da diše.




      Krema poseduje faktor SPF 10 pa je pogodna za zaštitu kože u dolazećim jesenjim danima, uz istovremeno ujednačavanje tena i prikrivanje nepravilnosti. Takođe, ona omogućava blistav ten i naglašava prirodan izgled kože. Proizvodi se u dve nijanse pa je lako moguće uklopiti je sa prirodnom bojom tena.
     U Šapcu još uvek nisam videla ovu novu Niveinu kremu, ali čim se bude pojavila, isprobaću je jer sam već koristila njenu raniju verziju i bila zadovoljna solidnim kvalitetom.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...